IB Transport

Nyheter & Jobb

Vill du jobba med oss?

Vi söker;

  1. Utgångsort Västerås; 1 styck CE- chaufför för distribution dagtid vardagar, med varierande linjer, helst CE, men det fungerar med C-kort. Fast tillsvidareanställning.
  2. Utgångsort Eskilstuna. 1 styck CE- Chaufför för distribution dagtid 10 timmars schema med 4 dagars arbetsvecka, på varierande distributions linjer, avbytartjänst. Fast tillsvidaretjänst.
  3. Utgångsort Västerås. 2 stycken B-kort chaufförer, jobba som flexkurir med varierande arbetstider vardagar, både dag och kvällsskift förekommer.  Behovsanställning, timanställning.

Är du chauffören med;
• B, C eller CE behörighet
• ADR
• YKB
• Digitalt förarkort
• Truckkort är meriterande

Då kan du skicka in din ansökan via mail eller post med
– ett brev som beskriver dig själv
– CV
– Om det finns något annat du vill att vi ska ta del av

Vi hoppas på att höra av dig inom kort.

Author:
Posted in: Okategoriserade

Är du en engagerad chaufför?

 

Då kan du kolla in vår sida;

OM OSS >  Lediga jobb, så får du mer information.

 

Välkommen!

Author:
Posted in: Okategoriserade

IB Transports grundare nominerad

Madelené är nominerad till Västmanlands mest företagsammaste person!

Hur kul är inte det!?

Att få lyfta IB Transport och hela transportbranschen är riktigt riktigt kul !

Ta din chans att rösta fram Madde och transportbranschen nu när det finns ett riktigt bra tillfälle.https://www.svensktnaringsliv.se/regioner/vastmanland/stolt-over-att-skapat-50-anstallningar_660769.html

bs47  21 okt 2016 ib transport madde hjelm  + arnt  hjelm portr för tävling 21 okt 2016 bilder i verkstadsmiljö samt kontor  bilder föår puliveras fritt i samband med text och artiklar om företaget ib transport samt dess ägare arnt hjelm och madelene hjelm  ------------------------------------------------------------ photo copyright : roger schederin  www.studiolighthouse.se portfolio: rogerschederin.com agent : www.kontinent.se pictureagent : www.ibl.se roger@studiolighthouse.se tel: 0046 70 515 46 70  -------------------------------------------------

 

 

Author:
Posted in: Okategoriserade

Är du IB Transports nye medarbetare?

Om tjänsten: Till vår verksamhet söker vi C och CE-chaufförer Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund. Arbetstiderna kan variera. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift eftersom att all kommunikation sker på svenska.

Du som söker skall ha C eller CE behörighet. Digitalt färdskrivarkort, ADR stycke & YKB är ett krav. Truckkort samt vana av handdator & terminalarbete är välldigt meriterande. Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför & gillar att ha många bollar i luften. Arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå i ett arbete med högt tempo där tiden är knapp. Som person är du flexibel, serviceinriktad och uppskattar eget ansvar. Du har god lokalkännedom och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork

Jobbfakta

Ort: Västerås
Anställning: Tillsvidareanställd Heltid
Antal Tjänster: 5

Author:
Posted in: Okategoriserade

2015 års Miljöpris tog IB Transport hem!

20150601_150246

IB Transport tog hem 2015 års Miljöpris från DHL Freight Sweden AB.
Vi är enormt tacksamma och stolta över denna utmärkelse.

IB Transport är företaget som ständigt söker alternativa effektiviseringar och möjligheter till förbättrade resurser för alla som är delaktiga i transportkedjan, såväl chaufför och dig som kund.
Vi uppskattar den ständiga tekniska utvecklingen vilket ger oss som åkeri större möjligheter att bidra och jobba mot alternativa bränslen och effektiva fordon.
Allt detta sammantaget ger oss bättre förutsättningar att transportera ditt gods mer effektivt och med mindre & mindre påverkan på miljön.
Så vi ser fram emot fortsatt utveckling och engagemang från alla parter för fler alternativa effektiviseringar med fordonen i fokus.

Vi ses på vägen, och kör försiktigt!

Hälsningar Madelené Hjelm & Arnt Hjelm

Author:
Posted in: Okategoriserade

Utbildning av trafiksäkra chaufförer på IB Transport

10371424_383592585123622_3973220642269218866_n 10984630_451212465028300_7390367920575526060_n

Transporter med höga krav på kompetens och service, där har vi ett ständigt pågående utbildningsprojekt i företaget. Som åkeri känns det som ett stort mervärde i att varje chaufför har en godkänd utbildning för sitt uppdrag, som ger både chaufför, åkeri och kunden en grundtrygghet.

Text från Transportstyelsens hemsida:

Yrkesförarkompetens

Att utföra persontransporter och godstransporter med buss och lastbil är ett ansvarsfullt arbete som ställer höga krav på kunskap och skicklighet. Därför finns en lag som reglerar krav på yrkesförarkompetens för att få utföra sådana transporter.

Fortbildning

Förare som har fått ett yrkeskompetensbevis måste gå en fortbildning vart femte år för att få ett nytt bevis.

En fortbildning omfattar minst 35 timmar och ges av utbildare som har tillstånd att bedriva utbildningsverksamhet för yrkesförarkompetens.

Fortbildningen får delas upp i delkurser som ska vara minst 7 timmar vardera

Author:
Posted in: Okategoriserade

Håll koll på oss – oavsett plattform

I och med att vi lanserar vår nya hemsida blir det också lättare att hålla koll på vad som händer hos oss. Oavsett om du väljer att besöka sidan via dator, surfplatta eller mobil kommer du enkelt kunna följa våra nyheter och uppdateringar.

 

Author:
Posted in: Okategoriserade